Politica de Confidențialitate

 1. Informații Colectate
  A. Informații Personale: ALVORIT LTD poate colecta informații personale de la utilizatori, cum ar fi nume, adresă de e-mail, adresă poștală și număr de telefon, în scopul furnizării serviciilor solicitate și a furnizării suportului corespunzător.
  B. Informații de Plată: Pentru procesarea plăților, ALVORIT LTD poate colecta informații financiare, cum ar fi numărul cardului de credit sau alte detalii de plată, care sunt gestionate în mod securizat conform standardelor de securitate.
  C. Informații Tehnice: Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru scopuri analitice, ALVORIT LTD poate colecta informații tehnice, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, sistemul de operare și informațiile referitoare la utilizarea serviciilor.
 2. Utilizarea Informațiilor
  A. ALVORIT LTD utilizează informațiile colectate pentru a furniza serviciile solicitate de utilizatori și pentru a comunica cu aceștia în legătură cu întrebări, actualizări sau oferte relevante.
  B. Informațiile de plată sunt utilizate exclusiv în scopul procesării plăților și a gestionării conturilor utilizatorilor.
  C. Informațiile tehnice sunt utilizate pentru a îmbunătăți funcționalitatea și securitatea serviciilor, precum și pentru a analiza tendințele de utilizare și preferințele utilizatorilor.
 3. Confidențialitate și Securitate
  A. ALVORIT LTD ia măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat, pierderii sau modificării.
  B. Informațiile personale sunt păstrate confidențiale și nu sunt distribuite sau vândute către terțe părți în afara celor necesare pentru furnizarea serviciilor sau conform cerințelor legale.
 4. Transferul Internațional al Datelor
  A. Pentru a furniza servicii globale, informațiile personale pot fi transferate și stocate în afara țării de rezidență a utilizatorilor. Prin utilizarea serviciilor, utilizatorii sunt de acord cu acest transfer și stocare internațională.
 5. Drepturile Utilizatorilor
  A. Utilizatorii au dreptul să solicite acces la informațiile personale deținute de ALVORIT LTD și să solicite corectarea, actualizarea sau ștergerea acestora, conform legii aplicabile.
  B. Utilizatorii pot să-și retragă consimțământul în orice moment pentru prelucrarea informațiilor personale, în măsura în care acest lucru nu afectează furnizarea serviciilor.
 6. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate
  A. Politica de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de colectare și utilizare a informațiilor. Utilizatorii vor fi notificați în mod corespunzător cu privire la orice modificări semnificative.